Alle niveau’s

Naast de online video’s die je op deze site vindt is het mogelijk om privéles bij me te nemen. Op dit moment zijn er al 34 mensen lid van de Academy. Alle niveau’s zijn vertegenwoordigd. Ik heb studenten die net een bas gekocht hebben en hun eerste baslijnen leren spelen en gevorderde spelers die in een band spelen of naar het conservatorium willen.

Persoonlijke aanpak

Ik werk niet met een vaste methodiek. Natuurlijk zijn er technieken, nummers en theorieën die elke bassist moet kennen, maar ik probeer de lessen zoveel mogelijk in te richten naar jouw wensen. Welke artiesten vind jij leuk? Welke stijlen passen bij je? Wat zijn je ambities? Speel je al langer of begin je pas net?

Hoe vaak jij wilt

De meeste van mijn studenten komen elke week of elke twee weken. Maar jij kunt zelf bepalen hoe vaak je langs wilt komen. Dat doe je met mijn handige app:

Schuif heen en weer
Schuif heen en weer

Professionele App

In mijn app ontwikkeld door Trainin kun je alles vinden wat we in de les behandeld hebben. Alle bladmuziek, video’s en handige links heb je voortaan allemaal bij de hand. Op je telefoon, tablet of browser.

Met de app kun jij zelf je lessen inplannen. Je kunt lespakketten kopen, zelf bepalen hoe vaak je langskomt en een afspraak inboeken, verplaatsen of annuleren. Heel gemakkelijk.

Ik heb een groot archief met bladmuziek, lesboeken en drumloops. Geen gebrek aan inspiratie dus!

Benieuwd? Bekijk de app HIER

Enthousiast?

Maak dan HIER een account aan via de app en plan je eerste les in!

Nog vragen? Neem dan contact HIER met me op.

Tarieven

Er zijn twee verschillende tarieven: t/m 20 jaar en vanaf 21 jaar. Dat heeft te maken het BTW-tarief. De lessen duren 45 minuten en de tarieven zijn als volgt:

  • Losse les: €35/€37,50
  • 5-rittenkaart: €150/€175
  • 10-rittenkaart: €270/€315

De minimale leeftijd is 16 jaar.